додому Гранти, Конкурси, Стипендії Конфлікти і політика пам’яті: перспективи мирної трансформації

Конфлікти і політика пам’яті: перспективи мирної трансформації

181
0
ЧАСТКА

Центр Соціальних Досліджень у Берліні — Center for Independent Social Research — за підтримки МЗС Німеччини проводить дослідницьку літню школу “Політика пам’яті у контексті сучасних конфліктів на пострадянському просторі”.

Мета школи — сприяти розвитку транснаціональних мереж і обміну досвідом між соціальними дослідниками, журналістами, громадськими активістами, у тому числі з країн, що опинилися у ситуації конфлікту.

Літня школа пройде з 28 червня по 9 липня 2017 року (включно з днями приїзду та від’їзду) у Кишиневі, Бендерах, Тирасполі, Слов’янську та Києві. Основна робоча мова літньої школи — російська. Бажане володіння англійською мовою. Усі витрати на транспорт, проживання та харчування забезпечують організатори.

До участі запрошуються громадяни України, Росії, Молдови, невизнаної республіки Придністров’я та республік Південного Кавказу. Відбір учасників буде проводитися на конкурсній основі. Пріоритет надаватиметься журналістам-початківцям, соціальним дослідникам, аналітикам, громадським активістам у віці до 30 років, що мають досвід публікацій.

Щоб взяти участь у конкурсі відправляйте своє CV, короткий мотиваційний лист (не більше 300 слів) та 1-2 приклади ваших публікацій (якщо такі є у наявності) на електронну пошту cisr.dialogue@gmail.com (з позначкою “на конкурс”) до 1 травня 2017 року.

Надсилайте всі свої запитання на електронну пошту cisr.dialogue@gmail.com.
Будемо раді відповісти!

Фото з вільних джерел

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ