додому Наші досягнення «English is Fun»: освітньо-ігровий семінар кафедри практики англійської мови та методики її...

«English is Fun»: освітньо-ігровий семінар кафедри практики англійської мови та методики її викладання спільно з волонтерами Корпусу Миру США

308
0
ЧАСТКА
У п’ятницю, 28 квітня 2017 року, у рамках Тижня кафедри практики англійської мови та методики її викладання відбувся “Open House”, день відкритих дверей, на тему “English is Fun” для учнів 10-11-х класів загальноосвітніх шкіл міста Тернополя та Тернопільської області. Основними організаторами заходу виступили доцент кафедри практики англійської мови та методики її викладання І. Д. Олійник та волонтер Корпусу Миру США в Україні Філіп Квом (Phillip Quam).

У події взяли участь понад 95 старшокласників. Подібний захід відбувся уже вдруге. Цьогорічний день відкритих дверей“Open House” зробила особливо цікавим та незабутнім активна участь волонтерів Корпусу Миру США в Україні, які приїхали до Тернополя на запрошення Філіпа Квома (Phillip Quam), добровольця Корпусу Миру, який працює зараз на кафедрі.
Мета семінару – засвідчити необхідність вивчення англійської мови в сучасному суспільстві та продемонструвати, наскільки різноманітними і захопливими можуть бути уроки англійської мови. Учні взяли участь у роботі восьми різних груп, мали нагоду спілкуватися англійською з носіями мови, грали ігри “Who Am I?”, “Hot Seat”, “Scrabble”, “Pictionary” та багато інших, обмінювалися думками, весело проводили час.
Творчий підхід добровольців Корпусу Миру США в Україні Phillip Quam, Mia Billetdeaux, Whitney Carter, Emily Engelking, Jason Jozwiak, Zoe Caroline Kaufman, Duane Phan, їхня відкритість до спілкування, цікаві ігри у викладанні англійської мови, ентузіазм модератора заходу І. Д. Олійник, злагоджена робота викладачів кафедри, допомога студентів третього та четвертого курсів факультету іноземних мов, підтримка працівників читальних залів, активна позиція учасників тренінгу забезпечили успішне його проведення.
Ольга Ладика
Фото з http://www.tnpu.edu.ua/

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ